април 12, 2024

Поставете това на вашата новогодишна трапеза – магнит за пари и късмет в годината на Дракона

done

Поставете това на вашата новогодишна трапеза – магнит за пари и късмет в годината на Дракона

Празнуването на Нова година е отговорен въпрос. Стъпка надясно, стъпка наляво и владетелят на следващата година може да се ядоса и тогава няма да имате късмет. За да спечелите Дракона, масата за Нова година трябва да бъде подредена, като се вземат предвид вкусовите предпочитания на митичния звяр.

 

Нека да разберем какво харесва Драконът, повелителят на 2024 година

Какво харесва Драконът

Драконът е хищник, макар и митичен, затова обича месо. Чувствайте се свободни да приготвите свинско за вашата празнична вечеря. Ястията, приготвени от това месо, ще донесат материално благополучие на вашия дом. Печеното говеждо ще ви помогне да се изкачите по кариерната стълбица и ще внесе хармония в семейството.

Драконът също ще хареса риба. Ето защо тази година не трябва да се отказвате от морските продукти. Рибата във всякаква форма на масата ще привлече пари в живота.

Ядките символизират мъдрост и финансово благополучие. Освен това Дракона ги обожава. Поставете ядки на масата, така че парите да влязат в къщата.

Мандарините също могат да поканят богатството в дома ви в годината на Дракона. На масата трябва да има точно осем от тях и да са подредени в кръг или осмоъгълник. Този дизайн олицетворява безкрайността на финансовото благополучие и ще ви помогне да магнетизирате финансите към вас.

Друг продукт, който ще хареса на Дракона, са лютите подправки. Не ги пестете и щедро ги добавете към всички ястия на новогодишната трапеза. Звярът е огнедишащ, така че усилете топлината с черен пипер.