април 15, 2024

Потрошеният джип на Ицо Хазарта повдигна много въпроси / СНИМКА

done

Потрошеният джип на Ицо Хазарта повдигна много въпроси / СНИМКА

На Бъдни вечер и часове преди именния му ден „доброжелатели“ счупиха луксозния джип на Ицо Хазарта.

С тази информация читател на „Телеграф“ изпрати снимки на редакционната поща на вестника. Фотосите показват, че на 24 декември, вместо да меси баници и вари сармички, любимата на депутата Христо Петров лепи скършеното огледало на японския му автомобил.

 

Изпълнителят от няколко години обитава тузарска кооперация в столичния кв „Лозенец“, току срещу стъргалото на площад „Журналист“,(заедно с трите си дъщери и красивата приятелка хореографката Женя Димова).

 

0тпред той гордо често паркирал и лъскавия си джип хибрид, станал запазена марка на музикалната звезда в последно време.

На място съседи коментираха, че досега там не е имало инциденти с рязане на гуми или чупене на стъкла, каквито случаи има в други столични квартали. Някои обаче предположиха, че инцидентът , може да е свързан с политическата дейност на талантливия изпълнител, който е депутат трети мандат от коалицията ПП-ДБ.

 

„Ами те разглобиха грозния паметник на Съветската армия, а сега някой може да е решил да стори същото с красивата кола на Хазарта“, предположи възрастен господин, докато чакаше ред пред офиса на куриерска фирма, намираща до дома на Хазарта.

 

Разбира се, има вариант автощетата да е вследствие на ПТП при шофиране изпълнителят или неговата половинка да са забърсали я някое дърво, я друг автомобил. За да избегнем спекулациите, се опитвахме вчера да се свържем с Христо Петров по телефона, но безрезултатно. Проверката на място показа още, че ремонтът на сръчната и красива Женя е свършил работа и огледалото вече си е на мястото. А дали то е само козметично закрепено – без електрическата част, бе трудно да се каже.

 

Автомобилът на рап изпълнителя доста често предизвиква полемики сред електората. Когато Хазарта стана народен избраник за втори път, се понесе мълвата, че си е купил електричката за 150 000 лева с депутатската заплата и парите от комисиите в НС. Реално обаче изпълнителят се сдобива с лукс возилото доста преди да стане народен избраник, т.е. с таланта и труда си по участия. Това стана ясно от коментарите на негови наблюдателни съкварталци, засекли времето на придобивката.