юли 25, 2024

Притиснах нерв и не можех да се движа от болки, добре че баба ми се сети за тази домашна рецепта от нейната майка

done

Притиснах нерв и не можех да се движа от болки, добре че баба ми се сети за тази домашна рецепта от нейната майка

Страдате от ишиас? Ето как никога повече да не усетите болка!

Ишиас е медицинско състояние, характеризиращо се с болки в краката и спазми, поради което е невъзможно да седите и да бъдете прави.

 

Какви са причините за ишиас?

Ишиасът може да е признак на “ притискане на нерв ”, който да засяга един или повече гръбначни нерви. Нервът може да бъде притиснат или да бъде възпален вътре в гръбначния канал.

Най-честата причина за ишиас е дисковата херния, която причинява натиск върху нерва.

Днес ние имаме ефективен домашен лек, който ще ви помогне да се отървете от болките в гърба и от ишиас веднъж и завинаги! Просто следвайте инструкциите по-долу:

 

Необходими съставки:

2 чаши органично кокосово мляко

4 скилидки чесън

 

Инструкции:

Трябва да сварите чесъна в кокосовото мляко на силен огън за 30 минути. Преди употреба оставете напитката да изстине.

 

Съвет.

Етеричното масло от джинджифил също е едно невероятно средство, което има силни противовъзпалителни и аналгетични свойства. Много изследвания са показали, че неговия обезболяващ характер има способността да действа на ванилоидните рецептори, разположени върху сензорните нервни окончания, като по този начин намалява болката, свързана с артрит.

 

В Университета в Маями е проведено проучване, което показа, че екстрактът от джинджифил може да бъде заместител на нестероидните противовъзпалителни средства (НСПВС).

Едно проучване, проведено от изследователи от Калифорнийския университет в Лос Анджелис, е показало, че джинджифилъ т може да повлияе на някои възпалителни процеси на клетъчно ниво. Джинджифилът има мощни антиоксиданти, противовъзпалителни и противоязвени свойства. Той е силно препоръчителен за хора, които страдат от артрит, благодарение на неговите обезболяващи свойства.

Don`t copy text!