април 12, 2024

Синът на Десислава Радева е възмъжал и е одрал кожата на баща си – Страхил инкогнито в България (Снимки):

done

Синът на Десислава Радева е възмъжал и е одрал кожата на баща си - Страхил инкогнито в България (Снимки):

За съпругата на президента, Десислава Радева , се знае, че има син от предишния си брак с депутата от БСП Георги Свиленски . Но досега почти няма снимки на Страхил в медиите.

Четвъртокурсникът в САЩ рядко идва в родината, но ето че фотографите на „Ретро“ успяха да го уловят при последното му посещение „инкогнито“ в София .

Момчето е студент четвърти курс в престижен университет в щата Айова, бе забелязано в компанията на баща си, въпреки че остава мистерия причината за инцидентното му завръщане по никое време. Двамата бяха засечени на обиколка в столичен мол, където баща и син Свиленски не бяха отишли, за да пазаруват, а да вършат делови задачи.

синът на Деси Радева

Депутатът от БСП и наследникът му се наредиха на опашката на чейндж бюрото в търговския център, където социалистът обмени сериозна сума пари, докато синът му стоеше зад гърба му и се оглеждаше подозрително, сякаш е негов бодигард. После Георги връчи плика с парите на Страхил и двамат потеглиха в неизвестна посока.

Страхил Свиленски

Явно докато е в България, синът на Десислава Радева разчита основно на финансовата подкрепа на баща си. Освен това той отсяда в неговия дом, а не в президентската вила „Калина“, където живеят пастрокът му Румен Радев и майка му Деси, разкриват близки до семейството.

Деси Радева Страхил

От снимките се вижда, че през последните няколко години Страхил е възмъжал и визията му е коренно променена. Освен че е качил килограми и е оформил солидна мускулна маса, той е пуснал брада и коса. Не остана незабелязана и голямата прилика с баща му – като негово подмладено копие е. Всъщност единственият син на г-жа Радева е един от най-успешните ни млади волейболисти. През 2019-а той бе отличен за спортист на годината, а наградата му бе присъдена от ръководството на неговия „Маунт Мърси“, където Страхил е част от волейболните асове на университетския тим. Докато учеше в Испанската гимназия в София, синът на Раде печелеше титли и с екипа на „Левски“ (Сф).