юли 19, 2024

Слави Трифонов разтресе цялата държава с това което направи, всички говорят за него

done

Слави Трифонов разтресе цялата държава с това което направи, всички говорят за него

Слави Трифонов, Софи Маринова и „Ку-Ку Бенд“ зарадваха почитателите си с нова обща песен. Парчето се казва „Просто любов“ и е инспирирано от китайската песен „Don’t Leave“ на Шу Уей. 

Трифонов разказа историята на песента във Фейсбук профила си. Той открил красота в китайска песен, според него музиката била красива навсякъде по света.

 

След това убедил е Евгени Димитров да работят по нея. Написали още музика и добавили аранжимент. Текстът на песента е на Годжи.

Ето какво още разказва Слави за новия си дует със Софи Маринова:

Направили сме много песни с „Ку-Ку Бенд“. Може да прозвучи клиширано, но музиката е най-прекрасното нещо, което ни свързва и обединява. Толкова е красиво да видиш как музиката докосва най-различни хора от всякакви възрасти.

Това е такъв дар и имам изумителен късмет, че заедно с изумителни музиканти правим музика и още правим музика. Като казах още правим музика, ще ви кажа, че открих красота в една китайска песен. Да бе, знам, че звучи откачено, но музиката е красива навсякъде по света и аз така видях красота в една китайска песен.

Убедих Евгени да я направим, защото съм много убедителен. Той каза, че трябва да напишем още музика към песента и написа още музика, даже направи и аранжимент. А, Годжи написа много емоционален текст.

„Ку-Ку Бенд“ я изсвириха, а ние със Софи Маринова я изпяхме. Предлагам ви да чуете резултата. Песента се казва „Просто любов“. Желая ви здраве, сила и, разбира се, много любов! Весели празници!

Don`t copy text!