юни 16, 2024

След 2 епизода на Кой да знае масово недоволство срещу Сашо Кадиев от зрителите

done

След 2 епизода на Кой да знае масово недоволство срещу Сашо Кадиев от зрителите

На 01.01.2024 година дебют в ефира на БиТиВи направи новото предаване „Кой да знае“ с водещ Сашо Кадиев – синът на Катето Евро, познат още и като водещ от сутрешно предаване.

Коментарите в официалната Фейсбук страница на предаването са абсолютно безпощадни. Някои залагат, че новият формат няма да изкара до пролетта, а други коментират лигавщината, че ги натоварва, въпреки интересните въпроси.

Трети коментират, че сумата, която отива за публиката е някак смешна, но все пак желаят успешен сезон на предаването.

Четвърти съветват екипа, който седи зад предаването да направят справка на отговорите на въпросите, които задават, тъй като един сърч в търсачката на Гугъл може да прати предаването в „трета глуха“.

Разбира се сред негативните коментари имаше и такива, които подкрепиха Милица Гладнишка и нейното участие в новия формат.

Ето и коментарите без редакторска намеса:
След 2 епизода на „Кой да знае“ масов хейт срещу Сашо Кадиев от зрителите 1

След 2 епизода на „Кой да знае“ масов хейт срещу Сашо Кадиев от зрителите 2

За тези, които са пропуснали първите два епизода от предаването, правилата са свързани с това, че има 12 категории и съответно 12 въпроса, всеки от който има 3 възможни отговора.

Двата отбора, които взимат участие във формата се редуват да избират категория и да отговорят на въпроса, който седи зад нея. Всеки верен отговор им носи сумата от 300 лева.

В края на предаването има финален 13-ти въпрос, който може неочаквано да обърне резултата. На него отговор дават и двата отбора. Като тук трябва да заложат част от сумата, която са натрупали, може и цялата. При верен отговор, заложеното се удвоява, при грешен се губи.

Победител е този отбор, който има повече пари в сметката си. Публиката сама избира зад кого да застане и чий отбор да подкрепи. От тяхното индивидуално решение зависи дали на края на предаването ще си тръгнат с пари или ще пият една чаша студена вода.

Don`t copy text!