юли 19, 2024

Софиянки пристигнаха в Сливен за ЧНГ и онемяха от посрещане в къща за гости

done

Софиянки пристигнаха в Сливен за ЧНГ и онемяха от посрещане в къща за гости

Голямото “преселение” започна. Ако Коледните празници са семейни, то Нова година се празнува на разстояние и с компания. Такива са разбиранията на българина и той се подготвя за този момент месеци преди това. Ето какво разказаха компания доволни клиенти, пише Sofia24.bg.

Ето какво разказват те:

Компания от четири млади момичета от столицата, решила да разнообрази и си запазили места в Сливен. Попаднали на обява за къща за гости в центъра на града, който не познават и тръгнали с влак и със съмнения. Оказали се приятно изненадани. Ето какво ни написаха:

Здравейте, решихме да станем нещо различно от масата, която само хейти и да кажем, че в България има и добри практики.

Ние сме млади, на 22-23 години, живеем в столицата, но ни се прииска разнообразие и решихме да потърсим алтернатива за празниците, но не в курортно селище, а просто друг град. Попаднахме на Сливен, признавам-имаме познати там, но никоя от нас не беше ходила.

Новата година и купона бяха ясни. Запазени места в нощен клуб, но спането си го уредихме сами.

Попаднахме на обява за къща за гости, не знам дали да я кажа /Velvita/ се казва. Офертата беше 140 лева на нощ за 4 човека. Офертата ни устрои.

Всички сме шофьори, но пътувахме с влак…знаем ли къде попадаме и безопасно ли е да се шофира в този натоварен трафик!?

Та, тръгнахме, потвърдихме пристигане и за наша изненада, домакините от къщата за гости ни чакаха на гарата.

Честно казано, на много места съм била и у нас и по света, но този жест ме трогна.

Пристигнахме по предназначение и отново се усмихнахме – чакаше ни маса с напитки и храна. Буквално това са неща, които не чакаш в България, а в петзвездните хотели, които гледаме по филмите, защото малко са българите, които са отсядали в подобни.

Весело посрещане на празниците, хора и ако сте доволни или недоволни, кажете си! Ние сме тези, които можем да променим нещата!

Don`t copy text!