юли 24, 2024

Става все по-ясно: Ето с това грандиозно шоу bTV ще замени Фермата

done

Става все по-ясно: Ето с това грандиозно шоу bTV ще замени Фермата

В bTV работят усилено над грандиозен таен проект за риалити шоу, каквото родния тв ефир не познава, с което да нанесе унищожителен удар върху конкуренцията си, пише „Уикенд“.

В проекта, според тиражираната информация, са замесени дясната ръка на Иван и Андрей във „Фермата“” – Ники Николов, както и бившият директор „Съдържание и продукция“ на Нова тв Ивайло Вандов, който напусна медията миналата година. Допреди това той буквално спял на работното си място, а сега неговото място заема вече бившата режисьорка на Гала – Тара Нури.

Очаква се новото шоу да смени „Фермата“ в програмата на телевизията. Освен това Ники Николов се е разделил с доскорошните си шефове Андрей Арнаудов и Иван Христов след жесток скандал в последния излъчен до момента сезон на „Фермата“, гласи още информацията.

Най-вероятната причина за разпрата пък бил ниския рейтинг на риалити шоуто, се казва още в материала.

Колкото до новото риалити, то засега се пази в много дълбока тайна, като единственото, което се знае със сигурност, е, че ще бъде грандиозно шоу – много мащабно, зрелищно и скъпо. Шушука се, че май става въпрос за формата „Аз съм известен, измъкни ме от тук“.

Това е екстремното риалити, което преди няколко седмици българката Люси Дяковска спечели в Германия.

 

 

По своята същност то е вариант на „Сървайвър“ с популярни за широката общественост участници. Риалитито е хит в цяла Европа, но у нас не е правено досега. Ако пуснат български вариант със звезди, от bTV ще имат по-добри гаранции за успех срещу очаквания нов сезон на „Биг Брадър“ по Нова тв, отколкото ако продължават да залагат на „Фермата“, гласи още изданието.

Най-вероятно ще се търси начин да включат в проекта и самата Люси Дяковска като водеща или специален участник. При това положение пък излиза, че „Фермата“ окончателно спира, каквито поне за момента са индикациите.

Припомняме, че от години тече и кастинг за „България търси талант“, като дори беше планирано това шоу да се излъчва тази пролет, но в последния момент е взето решение то да бъде заменено с „Денсинг старс“. Какво точно ще се случи в ефира на bTV – кое шоу ще остане, кое ще отпадне и кое ще се присъедини, ще почакаме, ще видим.

Don`t copy text!