юли 23, 2024

Тая рецепта успя да ми спаси живота преди 20 години: Имах тумор на дебелото черво, черния дроб и матката

done

Тая рецепта успя да ми спаси живота преди 20 години: Имах тумор на дебелото черво, черния дроб и матката

Тази рецепта ще ви помогне да преборите рака Този лек ми спаси живота и благодарение на него все още съм сред живите и се радвам на внуците си. Преди 17 страдах от тумор на черния дроб, тумор на дебелото черво и на матката. Отстраниха ми матката, но за черния дроб и дебелото черво имаше голям риск при операцията. Въпреки това, лекарят, който ме оперира, ми даде една рецепта, и ми каза редовно да я използвам, така че аз го послушах. Приготвях я и я консумирах редовно, така че следващите тестове показаха, че нямам тумор. Ето така спасих себе си си от болести и операции, така че до ден днешен използвам този лек.

Споделям рецептата с вас. Необходими съставки: 15 глави чесън 15 лимона 500 гр. смлени орехи 500 гр. смлени лешници 500 гр. сушени смокини 500 гр. сушени сливи 500 гр. стафиди от бяло грозде 500 гр. стафиди от червено грозде 500 гр. органична пшеница 1 кг домашен мед Приготвяне: Пшеницата се измива с топла вода 9 пъти, а в десетата вода се оставя да престои през нощта. На следващия ден се прецежда и и се разбива в блендер. Нарежете на ситно смокините и сливите. Изстискайте сока от 10 лимона, 5 лимона смелете заедно с кората. Всички съставки (чесънът се бели) се смесват и поставят в голяма съд, след което се разбъркват с дървена лъжица. След това поставете ръкавица (от аптеката) на ръката си и разбъркайте добре сместа. Сместа е гъста като тесто и има трайност около месеца.

Съхранява се в стъклени буркани в хладилник. Приготвям я два пъти годишно, на много хора съм дала рецептата и всички са доволни от резултатите. Има наистина добри резултати, спасява от тумори. Много съм доволна, съпругът ми също консумира от тази смес, въпреки че здравословното му състояние е добро. Тя просто предпазва от болести, вируси и може да се използва и от здрави хора. Употреба: Три пъти на ден, по една или две супени лъжици преди закуска, преди обяд и преди вечеря. Дозата за един човек е за три месеца. Аз ям по две супени лъжици, три пъти на ден.

Don`t copy text!