юни 16, 2024

Тина беше мъртва цели 27 минути. Когато се събуди отново, тя написа три думи, които никой няма да забрави:

done

Тина беше мъртва цели 27 минути. Когато се събуди отново, тя написа три думи, които никой няма да забрави:

Миналото лято американката Тина Хайнс се бори за оцеляването си в битката на живота си. Тя е мъртва (в клинична смърт ) почти половин час ! И когато се събужда отново, има да каже нещо много специално.

Тина е здрава жена и само на 40 години. Тя спортува, храни се здравословно и живее страхотен живот с голямото си семейство и много приятели. Един ден тя получава сърдечен удар. Така и никой не разбир защо… Но инфарктът е тежък и Тина почива.

Дори Fox News писа за това.

Тина Хайнс

Племенницата на Тина Мади Джонсън пише за събитието в Instagram. Тя казва, че Тина е един от най-невероятните, приятни и най-здрави хора, които познава.

Всъщност младата жена умира шест пъти!

Тина е починала в дома си четири пъти преди пристигането на линейката според лекарите. Съпругът на Тина, Брайън, съживява сърцето и белите й дробове, той я съживява четири пъти, но тя отново умира. Когато линейка пристигна на мястото, лекарите я реанимират още два пъти. Когато Тина се възстановява след шестия път, тя е диагностицирана с клинична смърт за цели 27 минути!

Когато Тина пристигна в болницата, тя претърпява изкуствена кома. На семейството е казано, че лекарите не са сигурни дали жената ще оцелее.

Написва три думи

Но Тина оцелява! И първото нещо, което прави, когато се събужда от кома, е да започне силно да жестикулира с ръце, показвайки, че има нужда от химикал и хартия.

Виждат го Мади, нейната братовчедка и дъщерята на Тина. Братовчедката намира химикалка и тетрадка и ги подава на Тина.

жена пише в тетрадка

Тогава Тина пише на листа три думи, които никой в ​​стаята няма да забрави до края на живота си: „It is real“. В превод на български това означава: „Истина е“.

Роднините в стаята питат Тина какво има предвид. Тогава тя сочи небето със сълзи в очите.

Жена болнично легло

Мади татуира думите на леля си на китката си. Че никога няма да загуби вяра в Бога.

татуировка

Какво мислите за това? Има ли нещо повече между небето и земята, отколкото знаем и подозираме? Споделете тази невероятна история с приятелите си!

Don`t copy text!