юли 13, 2024

Три признака, че вашият починал роднина е близо до вас и ви пази

done

Три признака, че вашият починал роднина е близо до вас и ви пази

Екстрасенсите твърдят, че душите на починалите хора остават в живия свят до близките си, за да ги защитят и просто да бъдат до тях. И ако искате да разберете дали ваш починал роднина е близо до вас, тогава тази статия на Вести 365 ще ви помогне да го разберете.

1 признак.

Ако в рамките на 40 дни след загубата на любим човек срещнете на улицата коте, кученце или ранена птица, тогава най-вероятно душата на вашия роднина е в тялото на животното. В този случай не можете да минете покрай животното, трябва да го занесете в дома си и то завинаги да стане ваш талисман.

Тези животни имат невероятна съпричастност. Те ще усетят настроението ви, ще ви развеселят и ще доставят радост дори в най-лошите дни.

2 признак.

Ако редовно виждате едни и същи цифрови комбинации (0000, 1111, 2222) на часовници, банери, реклами по телевизията и т.н., това означава, че починалият ви роднина е наблизо. По този начин той се опитва да ви каже, че никога няма да ви напусне и ще се грижи за вас дори от другия свят.

По същия начин можете да видите / чуете датата на раждане или друга значима за вас дата, свързана с миналото. Всичко това показва, че душата на този човек е наблизо.

3 признак.

Най-известният признак са сънищата с участието на починал роднина. Много често интерпретираме неправилно тези сънища, веднага започваме да си спомняме и да палим свещи. Но всъщност вашият роднина иска да ви предаде важни послания, може би да ви предупреди за нещо.

Важно е правилно да дешифрирате съня. Например, ако човекът е мълчалив и усмихнат, тогава той просто е решил да ви каже, че всичко ще бъде наред. Но ако насън се тревожи, крещи и ядосва, тогава това означава, че в реалния живот трябва да бъдете внимателни.

Още интересни статии:

Първите срещи са като интервю за работа. Опитваш се да научиш колкото се може повече за човека срещу теб, за да разбереш дали имаш бъдеще с него.

Ако може да слушаш и да обръщаш внимание на важните детайли, нямаш нужда от проучващи въпроси.

Просто наблюдавай за какво най-много говори. Ако тези теми са му любими, по-добре ще ти е без него.

1. Неговата бивша приятелка

Бившите връзки при всеки случай са подвеждащи. Ако на срещата той не спира да анализира живота си, това е алармиращ сигнал. Като че ли сякаш е закотвен в предишната си връзка. Сигурна ли си, че искаш да го слушаш как се оплаква за бившата си и да се превръщащ в рамо, на което да плаче.

2. Материалните жени

“Единствената цел на всички жени е да съблазнят богат мъж и да ползват кредитната му карта!” Ако той не престава да повтаря това, не е за теб. Това може да издава, че е алчен, а също така ще е необходимо постоянно да се доказваш, че не те вълнува само материалното.

3. Майка му

Да обичаш майка си е прекрасно, но е необходимо да има граници в демонстрирането, особено по време на първа среща. Имай едно наум, ако той говори за майка си прекалено много. Най-вероятно ще ти е трудно да изградиш връзка, в която тя да не се намесва. Помисли си дали искаш да имаш отношения с човек, за когото думата на майка му е на първо място.

4. Мускулите му

Той опитва ли се прекалено много да демонстрира, че е физически силен пред теб? Разказва ли ти истории как е ступал някой? Това не значи, че ще бъде агресивен с теб, но поведението му все пак може да причини определени проблеми.

5. Физическата красота

Мъж, който не спира да ти говори за идеала си за красива жена, какви трябва да са формите й, как трябва да се облича… не е за теб. По-добре не започвай връзка с такъв тип, тъй като се опитва да те промени, за да отговаряш на представата му.

Don`t copy text!