април 12, 2024

Тя разтопи света с красотата си при раждането – ето как изглежда днес момиченцето, което нарекоха живата кукла

done

Тя разтопи света с красотата си при раждането – ето как изглежда днес момиченцето, което нарекоха живата кукла

Наскоро ви споделихме как се е развила съдбата на някои от онези малки момиченца, на които всички се възхищавахме в социалните мрежи и които печелеха приз след приз „най-красивата“.

Днес ще ви припомним историята на още една малка красавица, която увиди света с появата си и мигом прикова погледите.

Вярно е, че децата от смесени бракове често се оказват необичайни и много красиви, но в случая с Амая гените на родителите й са създали истинска кукла.

Преди няколко години красотата на малката Амая Джейд порази социалните мрежи.

 

Майка й Стефани забелязала доста рано, че дъщеря й има прекрасни много дълги мигли . Тя започнала активно да споделя снимки на бебето в социалните мрежи. Мненията на коментаторите били разделени: някои вярваха, че Амая е спечелила от генетичната лотария, други обвинявали майката Стефани във фалшификации, вярвайки, че е залепила изкуствени мигли на бебето.

Жената отрече всички тези спекулации. Скоро Амая се сдобила с интересния прякор в мрежата „ жива кукла “. Защото момиченцето буквално прилича на кукла с дългите мигли на лицето, които са в хармония с пухкави бузи и устни.

През тези 4 години Амая порасна. Външният й вид започна да се променя – сега тя вече не изглежда на такава кукла, както в ранна детска възраст, въпреки че външният й вид все още е хипнотизиращ.

Амая Джейд порасна

Днес Амая е почти на 7 години, изглежда доста зряла, чертите на лицето й също са се променили, но външният й вид все още е очарователен. Вече е ясно, че в тийн годините си тя ще се превърне в истинско пораснало красиво момиче. Освен това в семейството вече има съперник Амая – най-малката дъщеря на Стефани расте.