юли 19, 2024

Феновете на Денсинг Старс пропищяха: Махнете водещия

done

Феновете на Денсинг Старс пропищяха: Махнете водещия

Феновете на „Денсинг старс“ поискаха от сценаристите да свалят водещия Краси Радков от екран и да го заменят с друг.

Това поне показват техните разпалени коментари в страницата на танцувалното шоу във Фейсбук след снощното му четвърто издание.

Потребител смята, че Радков нито е забавен, нито оригинален, и го определи за грохнал мъж, който стои нелепо на сцената. В подобен дух са и много други коментари, но има и все пак такива в защита на комика.

В един от тях мъж пише иронично, че е време да поканят някой от коментиращите да замести Радков, защото били по-красиви и по-талантливи от него.

Що се отнася за екранната партньорка на Краси – Алекс Раева, феновете харесаха както нейното излъчване, така и нейната рокля и опушения й грим, който я превърнал в стилна и очарователна принцеса.

Те отбелязват, че тоалетите на Алекс винаги са страхотни, но една от жените в мрежата изрази мнение, че е по-хубава, когато е естествена, тъй като гримът й я състарявал поне с 10 години.

Относно изгонените снощи Свилен и Йовита, потребителите съжаляват за момичето, и смятат, че е провалена от музиканта, който определено нямал талант и за танци.

Don`t copy text!