юни 16, 2024

Ще настръхнете: Първи подробности за убийството, сковало България

done

Ще настръхнете: Първи подробности за убийството, сковало България

Има жертва при сбиването на „Черни връх“ в София. Както БЛИЦ писа СДВР търси свидетели на побой, извършен в София в края на януари. На видеото, разпространено от полицията, се вижда спречкване между мъже на пътя и удари.

На кадрите се вижда единствено мъж, който стои прав пред вратата на отворена кола, следва удар от друг мъж, който е в колата, и той е съборен на земята.

 

Очевидци предполагат, че между мъжете е настъпил конфликт заради неправилно паркиране.

Загиналият е Ивайло Чобанов-Пилето. Той е бил близо месец в кома и е издъхнал преди четири дни в „Пирогов“, твърди glasnews.

За Пилето се знае, че е криминално проявен. Смята се, че е бил заподозрян за извършения опит за убийство на Благой Иванов–Багата и за стрелба срещу криминално проявен.

Има криминална регистрация от 2002 г. за нанасяне на побой на служител от МВР, за кражба, за хулиганство, за унищожаване на частна собственост, за отправяне на заплахи. Установено е, че през август 2012 година е държал 22-годишна жена против волята ѝ. Тя е била малтретирана и принуждавана да проституира.

Убиецът е задържан още същия ден. Повдигнати са му обвинения, но е освободен от съдия без мярка. Бащата му е бизнесмен. Преди години е задържан за наркотици в чужбина.

Don`t copy text!