юли 19, 2024

1 лъжичка на гладно и след 5 минути всичко излишно изтича от червата. Мощно пречистване с отслабващ ефект

done

1 лъжичка на гладно и след 5 минути всичко излишно изтича от червата. Мощно пречистване с отслабващ ефект

Всеки, който държи на здравето си, знае колко много време и усилия се изискват за поддържане на здраво и жизнено тяло .

Но тези усилия често се провалят от факта, че не спазвате балансирана диета. Въпреки че тренирате ежедневно и водите живот, който смятате за здравословен, ако диетата ви не е правилна, няма да видите страхотни резултати и тялото ви няма да бъде толкова здраво, колкото очаквате.

Ако не ядете това, което трябва, тялото ви няма да може да абсорбира необходимите за функционирането хранителни вещества и витамини, а също така може да натрупва токсини, които ще ви нанесат много щети.

Затова днес ви предлагаме една лесна и вкусна рецепта за мега детокс на тялото , който освен прочистващ има и отслабващ ефект :

Мега детокс на тялото

Процесът на прочистване на тялото е жизненоважен за здравето.

Ако държите в себе си натрупаните токсини, причинявате сериозни щети на вашите органи. Тези прочиствания също ще ви помогнат да отслабнете и да очистите тялото си. Днес ви предлагаме невероятна рецепта, която естествено ще ви помогне да направите това у дома.
Съставки:

сушени сини сливи – 150 гр.

стафиди – 150 гр.

вряща вода – 5 чаши
Приготвяне:

Сварете 5 чаши вода, добавете сливите и стафидите, оставете сместа да поври още 15 минути.

Свалете от котлона и я оставете да се накисне хубаво.

Приемайте по една лъжица от получената течност всеки ден на празен стомах и ще отстраните всички токсини, които са заседнали в тялото ви. Това несъмнено е най-доброто средство при запек, ще видите колко е ефективно.

В течение на няколко дни постоянно ще усещате как тялото ви се чувства по-добре и по-здраво, ще видите как постепенно отслабвате без усилия.

Опитайте и споделете с нас резултатите!

Бъдете здрави!

Don`t copy text!