юли 13, 2024

2100 лева заплата със средно образование, много бонуси, 200 лева ваучери и още придобивки – ето къде

done

2100 лева заплата със средно образование, много бонуси, 200 лева ваучери и още придобивки – ето къде

Попаднах на дискусия в социалните мрежи, в която се твърди, че в България не само има работа, но и, че тя може да е доста добре платена. Стига да имаш желание и да следиш обявите. Кауфланд беше дадена като пример за компания, която плаща доста добри заплати.

Реших да видя за какво точно става въпрос

Оказва се, че има обяви на Кауфланд, в които се търсят чистачки със заплати до 2100 лева. Като изисквания има такива за вежливо отношение към колегите и клиентите.

Ще трябва понякога да се помага на колегите с дейности свързани със стоките и продуктите в магазина. Единственото по-сериозно документално изискване е да имаш средно образование.

Започва се на 1800 лева, но след 1 година стават 1900, след 2 години – 2000 лева и 2100 лева след третата година

Имаш 3 месеца изпитателен срок, но трудовият договор е постоянен. Почива се на Коледа и на Нова година, тогава не се налага да работиш, като на много други места. Имаш и 22 дни платен годишен отпуск, тоест 2 допълнителни дни.

Работи се по 5 дни в седмицата, с гъвкаво време за работа според предварително съставен график

Можеш да си свършиш лични задачи, стига да се стиковаш с колегите. Ще получаваш и всеки месец 200 лева ваучери за храна.
Ако смяната започва пред 6 сутринта или свършва след 22 часа вечерта, компанията осигурява транспорт

Дават се коледни бонуси, дава се бонус, ако в семейството се роди дете – 600 лева. Служителите получават допълнителна здравна застраховка, подаръци за празниците, за семейства с ученици, спортна карта и много други. Включително обучения и курсове.
След като навършиш 5 години в компанията, имаш право на 3-месечен неплатен творчески отпуск, без никой да ти прави проблеми

Don`t copy text!