април 17, 2024

4 токсични зодии, които постоянно нараняват близките си

done

4 токсични зодии, които постоянно нараняват близките си

Четири зодии могат да бъдат много токсични. Тези представители на зодиака са злопаметни, обиждат, бързо и лесно се ядосват, склонни са да се намесват в живота на другите. Харесва им да контролират нещата, да командват, винаги всеки да се съобразява с тях. Така дори без да осъзнават, нараняват близки, любими и приятели. Ето кои са те, според „Times Of India“.

Овен

Те са познати със своята увереност и решителност. Понякога може да станат леко арогантни заради тези качества. Състезателни са, искат винаги да са първи и да побеждават, така пък стават агресивни. Все едно не проявяват съчувствие и състрадание. Лесно избухват, обиждат околните, понякога нарочно ги дразнят и тестват границите им. Не се интересуват от чувствата на хората до себе си.

  КАКВОТО И ДА СТАВА, ТЕ СА КЪСМЕТЛИИТЕ! ТОВА СА ДВЕТЕ СУПЕР ЗОДИИ В ХОРОСКОПА! МНОГО НАД ОСТАНАЛИТЕ. ВИЖТЕ ГИ

 

Близнаци

 

Често се казва, че те са хора с 2 лица и това е вярно. Харесва им да объркват другите, редовно не показват истинската си същност, манипулират. Понякога са непоследователни в поведението си и не може да разберете какво наистина мислят. Игриви, палави, харесва им да са леко злобни. Обичат клюките и така не могат да пазят тайни. Не се отдават напълно на връзките и нараняват любимите си хора.

Скорпион

  4-те зодии, които ще спечелят от лотарията през ДЕКЕМВРИ –

Напрегнати са, страстни, свирепи и винаги мистериозни. Прекалено чувствителни са и приемат всичко навътре и сериозно, така не могат да контролират и балансират емоциите си. Стават ревниви, искат да притежават любимите хора, много подозрителни са и могат да ви наранят с думите си и недоверието си във вас. Понякога манипулират, за да получат своето. Ако някой ги е предал, отмъщават и стават опасни.

 

Козирог

Големи работохолици са, много амбициозни, решителни. Успехът е тяхна основна цел, преследват го на всяка цена и искат да са първи в работната сфера. Този работохолизъм им вреди. Така те пренебрегват личния си живот, връзките, близките. Сякаш не се интересуват от техните проблеми и не им отделят време. Нараняват ги, омаловажават техните амбиции и проблеми, не ги изслушват. Освен това, Козирозите държат да командват и контролират. Обиждат лесно, ако не покривате изискванията им.