юни 12, 2024

6-годишно момче изчезва: Когато спасителите го намират, забелязват нещо да лежи до него

done

Като родители, нашият първи инстинкт е да обичаме и да се грижим за децата си по всяко време и независимо от всичко, когато те са изчезналии наистина не можете да направите нищо, за да промените това събитие, нивата на страх и паника се изстрелват чак до максимумът!

Родителите на този шестгодишен малчуган Кайдън Лийч изпитаха тези ужасни чувства, когато той изчезна в нощта на 23 април, също с него липсваше и кучето му, Чула!

Служителите започнаха да го търсят в 19 часа, имаше 100 души, за да го търсят.

Бюрото за разследване на окръг Блаунт, Тенеси, издаде сигнал за „застрашено дете“ и спасителните екипи извършват претърсвания на около 2000 акра през цялата нощ!

Като се има предвид, че Кейдън е само на шест години, страховете за неговата безопасност бяха от първостепенно значение. Мащабната операция за намирането му включваше не само SWAT екипа на шерифа на окръг Блаунт, Бюрото за разследване на Тенеси, военен хеликоптер Black Hawk и доброволци за издирване от местния район, както и екипи K-9!

Около 22 часа по-късно той беше намерен, вярвате или не, на половината път към дома в общността Top of the World в окръг Блаунт, около 15:30 ч. и от черно-белия териер, който Кайдън имаше с него, Чула, който се появи, за да помогне.

Главният заместник-шериф на окръга Джеф Френч каза:

„Кучето всъщност изръмжа на спасителите, когато се приближиха до Кейдън.“

Когато Кейдън беше намерен, той беше измръзнал и спасителите го увиха в одеяла и яке, отведоха го нагоре в планината до най-близкия път, след което беше откаран в болницата Blount Memorial, семейството изрази най-дълбоката си благодарност на всички, които помогнаха в търсенето му.

Те казаха:

„Много сме благодарни на всички, от местните правоприлагащи органи до доброволци, които ни помогнаха да открием Кейдън. Размерът на подкрепата, която получихме, беше огромен, дори от хора, които дори не познаваме. Оценяваме всички наши приятели и съседи и молим за поверителност в този момент.

Толкова сме доволни, че всичко се получи в крайна сметка и малкото беше намерено безопасно и всичко беше малко измръзнало, но добре! Това просто показва, че кучетата наистина са нашите най-добри приятели!!

Ако харесахте тази история и смятате, че кучетата са идеалният домашен любимец СПОДЕЛЕТЕ! Помогнете ни да отдадем почит на прекрасния Чула!

Любов и мир

Don`t copy text!