юни 12, 2024

Биляна Гавазова най-сетне показа красивия мъж до себе си – вижте каква хубава двойка са (Снимки)

done

Биляна Гавазова най-сетне показа красивия мъж до себе си – вижте каква хубава двойка са (Снимки)

Едно от любимите лица на бТВ, водещата на сутрешния блок Биляна Гавазова , е изключително лаконична откъм информация за личния си живот. Именно заради това последната ѝ снимка в Инстаграм разбуни духовете в Интернет.

Красивата брюнетка шашна последователите си в социалните мрежи с признанието, че обича двама мъже едновременно. Водещата на bTV не само разкри нещо толкова лично, но даже и показа мъжете, разпалили чувствата й.

„Обичам две братчета-близначета. Едното си е мое, само мое“, написа Гавазова в профила си, а на кадъра тя позира с мъжа си Тодор и неговият брат-близнак Хрисим. Представителките на нежния пол, разбира се, впечатлени от визията на братята , не пропуснаха да попитат дали девер й е свободен.

Биляна Гавазова мъже

Любопитна подробност е, че до момента Биляна Гавазова почти не си е позволявала да афишира личния си живот – не само защото това било едно от изискванията на работодателите й, а и тъй като считала, че личното трябва да си остане такова. Вероятно и заради това тя премълча дори, че се е омъжила за половинката си през 2020 година.

Биляна Гавазова семейство

Пет години по-рано пък – през 2015-та – двамата станаха родителите на момченце.

Ето още снимки на прекрасното семейство:

Биляна Гавазова син

Биляна Гавазова мъж

Биляна Гавазова съпруг

Don`t copy text!