юли 13, 2024

bTV с чутовен гаф: Сваля от ефир най-милото на българските зрители

done

Сериалът „Алфа“, който досега зрителите на bTV гледаха в неделя вечер, вече ще бъде излъчван по bTV Action от тази седмица. Това става ясно от програмната схема на телевизията, която бе променена неочаквано във вторник, пише Hotnews.bg.

Вместо „Алфа“ в неделната вечер след „Съни бийч“ bTV ще излъчи хитовата комедия отпреди 30 години „Час пик“ с участието на Джеки Чан, Крис Тъкър, Кен Лиънг, Том Уилкинсън, Крис Пен и др. Лентата, която всички зрители са гледали поне сто пъти, разказва за напрежение между две ченгета, когато те разбират, че помежду им има нещо общо – и двамата не могат да се понасят. Притиснати от времето, те трябва да обединят сили, за да заловят престъпниците, преди да са се избили помежду си.

Въпреки че „Час пик“ е добре познат на всички, от bTV предпочитат да пуснат него, а не шумно рекламирания им собствен криминален сериал, който разочарова от първия си епизод.

 

„Алфа“ не можа да задържи вниманието на зрителите нито с актьорска игра, като специално трябва да отбележим неумението на Мария Силвестър да бъде световно признат психолог, нито с динамично действие, нито с реалистичен сценарий.

Зрителите масово се подиграваха на кандидатите за Европол, които разследват случаи от папки като баничарски тефтери, вместо от модерни таблети или други модерни устройства, както прилага на европейски специалисти. Сериалът отдалеч бие на евтино със снимките от тъмната зала, в която се събират кандидат-криминалистите и не може да стъпи на малкия пръст на продукцията на Нова телевизия – „Есента на демона“ с красивите панорамни кадри от Велико Търново. Това е вторият сезон на изключително успешния сериал „Дяволското гърло“ с Теодора Духовникова и Владо Карамазов, който бе излъчван и извън пределите на страната заради качеството си.

 

Don`t copy text!