юли 13, 2024

Дъщерята на Дони и Нети е поразително красива – вижте порасналата Лилия (СНИМКИ)

done

Дъщерята на Дони и Нети е поразително красива - вижте порасналата Лилия (СНИМКИ)

Едно от любимите артистични семейства на България, това на Дони и Нети , има защо да се гордее с порасналата си дъщеря Лилия . Младата госпожица скоро ще навърши 13 и освен много красива е и много музикална.

Нети и малката Лилия

„Дъщеря ми всеки ден е различна. Взела е по нещо и от мен, и от Дони.

Сега почвам да виждам в нея мои черти. Ще бъде с по-пищна фигура от мен, по-женствена“, това призна Нети наскоро пред Гала в „На кафе“.

Дони и Лилия

А иначе Лили е взела къдриците на баща си (да, навремето Дони бе с дълга къдрава коса!), а очите й са наистина омагьосващи, защото са различни на цвят – нещо изключително рядко, но и много красиво:

малката Лилия

Лилия на Дони

Актрисата и певица в момента е в трескава подготовка и за своя моноспектакъл, в който влиза в ролята на Виктория Глас – дубльорката на голямата Мария Калас.

дъщеря Дони и Нети

„Съдбата на дубльорите е много тъжна, защото те са готови да излязат на сцената, но не получават тази възможност“, признава още Нети за представлението „Глас“, което е под режисурата на Ивайло Христов.

Пеещата актриса признава още, че понякога се уморява от работата, но я обича много.

Дони и Нети дъщеря

„Обичам да върша нещата като хората. Не ми минава мисълта, че някой трябва да ми помага. Това понякога почва много да те изморява. За това вече се опитвам да делегирам права и на други хора“.

Лилия виелончело

А иначе Лилия, която е ученичка в Музикалното училище, свири на един от най-красиво звучащите инструменти – виелончело и не пропуска нито един урок!

Желаем им много семейно щастие!

Don`t copy text!