• Home
  • Деси Радева обра овациите със прекрасната рокля на Българска дизайнерка

Деси Радева обра овациите със прекрасната рокля на Българска дизайнерка

Деси Радева обра овациите със прекрасната рокля на Българска дизайнерка

Президентът Румен Радев и съпругата му Деси Радева са били специални гости на откриването на новия 5-звезден винен хотел „L’Ambassade de Katarzyna“ край Свиленград. На събитието се събрали над 350 отбрани гости, сред които бизнесмени, политици и светски персони.

Държавният глава и първата дама пристигнали последни със служебната лимузина и ескорт охранители от НСО. Високите гости били посрещнати от собствениците и преминали по червения килим с тях. Мерцедесът на Радев паркирал буквално върху килима, споделят очевидци, цитирани от Стандарт и Флагман.

За помпозното тържество президентшата се появила с рокля на Дона Карън и черни елегантни обувки на един от най-известните световни дизайнери Маноло Бланик, прочул се покрай хитовия сериал „Сексът и градът“.

От онлайн магазина на дизайнера се вижда, че обувките на Радева са от новата колекция, а цената им надхвърля 1000 долара.

Преди приема първата дама посетила и любимия си салон за красота, за да й направят професионален сешоар и маникюр в страстно червено.

Не се знае зали президентската двойка е останала да нощува в хотела, в който обикновена двойна стая струва 509 лева. Президентският апартамент се дава срещу 980 лева на нощ.