април 12, 2024

Ето новата на Кубрат Пулев, която зае мястото на Андреа-Коя е по-красива

done

Ето новата на Кубрат Пулев, която зае мястото на Андреа-Коя е по-красива

Низ от скандали – така можем да определим една от звездните раздели у нас през изминалата година – тази на Кубрат Пулев и поп фолк-дивата Андреа. Двамата си размениха грозни реплики и обвинения, а на няколко пъти певицата дори намекна за физическо насили от страна на бившия си любим.

Каква е истината – вероятно никога няма да разберем. Интересното е обаче, че боксовата ни звезда най-сетне открито призна, че има човек до себе си – ето какво разкри Пувел:

Кобрата даде интервю по време на разходка из Витоша – до Боянския водопад.

„Имам човек до себе си. Любовта няма нужда от показност. Много години бях с известен човек и бяхме в публичното пространство“, сподели Пулев пред камерата на NOVA.

Кубрат Пулев Викоша

По думите му най-ценните неща в живота са тези, които не могат да бъдат купени с пари. „Когато на човек му е трудно, той изпитва себе си и подобрява себе си. Планината е истинска лечебница. Трябва да се разхождаме  по-често, да се движим. Стига с тези кафета, цигари“, каза боксьорът.

„Тук е красота, Витоша е само на 20 минути от центъра на София. Когато съм си в София, отивам в планината. Нека се концентрираме върху красотата и хубавото, а не върху това, че е киша и има сняг. Тук сме в рая. Планината зарежда. Хора, оценявайте планината“, продължи 41-годишният Пулев.

Преди малко повече от месец той се дипломира като политолог. „Нямам планове да ставам политик. В парламента има много хора, които дори нямат образование. Въпреки всичко са там и кибичат на седалките, натискат копчетата – каквото им се каже. Стоят и гледат, те са зрители“, отсече Кобрата по адрес на депутатите.