• Home
  • Ето защо Мира Добрева не дава развод на Жоро Торнев, въпреки, че живеят разделени:

Ето защо Мира Добрева не дава развод на Жоро Торнев, въпреки, че живеят разделени:

Ето защо Мира Добрева не дава развод на Жоро Торнев, въпреки, че живеят разделени:

Те са една от най-обсъжданите двойки, макар от няколко години да не живеят под един покрив. Мира Добрева и Жоро Торнев продължават да бъдат „спрягани“ като двойка.

Макар с Жоро да са разделени от години, Мира категорично отказва да му даде развод и продължава да го усеща все по-близо до себе си.

Това сподели самата тв водеща в скорошно гостуване в „Търси се“ и бе повече от откровена за най-интимното в своя живот. Мира призна, че чувства, че все така върви към него, както и той към нея.

Мира Добрева Търси се

Кадри: бТВ

Именно Жоро Торнев е човекът, който я взима и от болницата след животоспасяващата операция в края на миналата година.

Добрева не крие, че се надява двамата да се съберат отново и не спира да говори с любов за невероятния си мъж. През годините двамата неведнъж са се събирали и разделяли, но никога не са стигали до развод. От няколко години живеят в различни жилища, водят се разделени, но продължават да общуват помежду си и са в отлични отношения.

Романтичната им връзка не успя да устои на житейските изпитания, поне засега, но все пак Мира и Жоро нямат официален развод, което означава, че не са затворили вратата един към друг. 

Мира Добрева интервю

Първите сигнали, че нещо в брака им не върви, се случват през 2014 г., но тогава Мира отрече да е така, твърдейки, че двамата са изгладили противоречията си. Слуховете бяха породени от факта, че Жоро Торнев не я изпрати при влизането й в къщата на „Биг Брадър“.

Запознати твърдят, че в сърцевината на разочарованието в Мира Добрева били изневери от страна на нейния любим Жоро, на който обаче, тя явно и досега е склонна да даде пореден шанс.