април 17, 2024

Имам 3-ма сина и 6 дъщери – ето как изглежда майката, родила 9 деца за 13 години

done

Имам 3-ма сина и 6 дъщери – ето как изглежда майката, родила 9 деца за 13 години

Сату Нордлинг Гонсалес е родена във Финландия, но в момента живее със семейството си в Швеция. 35-годишната жена има девет деца и води блог за майчинството, който е много популярен. Съпругът й Андреас е от Уругвай. Имат шест дъщери и трима синове . Най-голямото дете е на 12 години, а най-малкото – на 4 месеца.

семейство с деца

 

„Ако се замисля, през последните 13 години от живота си бях предимно бременна. Семейството ми е най-скъпото нещо за мен и без децата не мога да си представя живота си. Когато бях малка, мечтаех за голямо и задружно семейство ”, казва многодетната майка .

майка с бебче

Интересно е, че преди да забременее за първи път, лекарите са информирали Сату, че има проблеми със зачеването и затова ще й е трудно да стане майка.

„Много хора дори не подозират, че преди да родя първото си дете, имах големи трудности със забременяването. Имах зад гърба си спонтанен аборт, имах здравословни проблеми … В една клиника, където лекуват безплодие, ми казаха, че никога не мога да бъда майка. Най-вече по въпросите на семейното планиране съпругът ми ми помогна с постоянната си подкрепа. Днес Андреас ми помага с деца във всичко “, казва Сату.

майка на 9 деца

Ако не е помощта на съпруга ѝ, многодетната майка не би се справила толкова добре. В крайна сметка за всички деца може да се каже, че са все още малки. Най-голямата, Никол, е на 12 години, Ванес е на 11 години, близнаците Джонатан и Данило са на 10 години, Оливия е на 7 години, Кевин е на 6 години, Селина е на 2 години, а най-малката е само на 4 месеца и тя се нуждае от постоянно внимание.

Invalid domain: bgnewscom.eu

9 братя и сестри

Сату не крие факта, че понякога ѝ е много тежко, много е уморена, а понякога може да се ядоса повечко. В крайна сметка не е лесно да отгледаш девет деца, въпреки че съпругът й й помага във всичко. След такива моменти тя се измъчва от угризения съвестта, но те са нещо естествено.

„Да бъдеш мама е неблагодарна и упорита работа. Понякога се чувствам много уморена, дори преди да съм закусила. Но любовта и щастието на децата ми са най-доброто възнаграждение за всички безсънни нощи ”, пише Сату в блога си.

многодетна майка

Много последователи на многодетната майка отбелязват, че жената изглежда много добре, въпреки деветте си деца.