юни 12, 2024

Свалят от ефира най-милото на българските зрители

done

Ето защо свалят "Търси се" от ефир

Всичките предавания, продуцирани от музиканта и бизнесмен Денис Ризов , няма да намерят място в новата програмна схема на Би Ти Ви, която ще е факт в средата на септември.

Едно от най-известните и емблематични лица на Би Ти Ви Наталия Симеонова вече няма да е на екран, защото предаването й „Предай нататък“ отива в историята на медията. В миналото остава и токшоуто „Търси се“ с водещи Меги Димчева и Нели Хаджийска , което вече 7 години се излъчва в неделния предиобед.

Служители на Би Ти Ви се шегуват саркастично с репликата: „Търси се работа за Меги и Нели“, съобщава в. „Всеки ден“.

 

Още в края на миналия телевизионен сезон пък стана ясно, че сълзливото шоу на певеца Миро – „Наистина любов“, ще бъде един от най-кратко просъществувалите проекти на частната медия  заради позорно ниския си рейтинг.

И трите предавания са продуцирани от Денис Ризов. От кухнята на Би Ти Ви разказаха пред „Всеки ден“, че дългокосият музикант не е на себе си от лошите новини, сервирани му накуп от ръководството на медията. Тъй като и авторското предаване „Денис и приятели“, излъчвано по БНТ, няма да поднови договора си, Ризов остава без никакъв доход от телевизионния си бизнес.

 

Причината, която шефовете изтъкнали пред продуцента, били, че „Търси се“, в което известни българи даваха лични интервюта и приемаха предизвикателствата на близките си, вече е изчерпано като съдържание. „Седем години са много време за такъв тип шоу, вече започнахте да повтаряте гостите си и това се отразява на гледаемостта“, отсекли те.

Странното е, че ефир няма да види и тв „феята на доброто“ Наталия, въпреки високия рейтинг, който прави. „Явно наистина има чистка на външните продукции в медията, както се говори от началото на лятото, за да ги заменят с вътрешни“, коментират телевизионери.

Don`t copy text!