юли 25, 2024

Най-любимото предаване на българите се завръща на екран, феновете ликуват

done

Любимо предаване на българите се завръща на екран, феновете ликуват

Нова телевизия връща „ВИП Брадър“. Легендарното риалити ще изгрее отново в ефир близо 6 години след последния излъчен до момента сезон. Планира се да бъде изправено в борба за рейтинг с предстоящото трето издание на „Ергенът“ по бТВ.

„Ергенът“ е единственото риалити на бТВ, с чийто рейтинг Нова трудно се справя.

Скандалното шоу събира огромна маса сеирджии пред телевизорите, които не спират да коментират участничките и отношенията между тях. Досега в конкуренция с него беше състезанието за двойки „Един за друг“.

То е пълна противоположност на „Ергенът“ – не залага на скандали, а на позитивни отношения, любов и приятелство. Прави добър рейтинг, но не може да се мери с конкурента си.

Нова телевизия досега не даваше признаци на притеснение от това единствено недотам силно звено в програмата си, пише „Уикенд“. Догодина обаче се кани да извади тежката артилерия – „ВИП Брадър“.

Още от първия сезон у нас през 2004 година Къщата на Големия брат прави огромен рейтинг, провокирайки скандали и клюки, точно както е в „Ергенът“. Неслучайно още с появата си в родния ефир започна да се коментира, че шоуто за необвързани е копие на Брадъра, само че по друга телевизия.

Очакваното през пролетта изправяне на двете риалитита едно срещу друго ще е проблем, защото те на практика привличат една и съща публика. За нея ще е трудно да се следи и двете, докато на хората, които обичат позитивни предавания като „Един за друг“, телевизиите няма да предложат нищо.

Какво ще стане с „Един за друг“ след завръщането на „ВИП Брадър“? Към момента кастингът за нов сезон на риалитито за двойка е отворен за кандидатстване, което означава, че телевизията не се е отказала от формата.

Възможно е да изчака година-две до следващо издание. Така стана след третия сезон на „Хелс Китчън“ – Нова тв изчака една година, преди да снима четвърти сезон, но през цялото време формите за кандидатстване в кулинарното риалити бяха отворени.

Кой ще влезе в новия сезон на „ВИП Брадър“?

Говори се, че няма да се залага на най-големите звезди в страната, които ще искат сериозни хонорари. По-скоро ще се търсят инфлуенсъри, изгряващи или залязващи представители на родния шоубизнес и хора, популярни от други формати.

„ВИП Брадър“ изкара 14 години в родния ефир. Последният излъчен до момента сезон беше с участници, които вече са били поне в едно риалити в родния ефир.

Засега не е ясно дали водещ ще бъде Ники Кънчев, който е запазено лице на предаването от самото му начало.

Знае се обаче, че няма почти никакви вероятност в шоуто да продължи да грее другата му звезда Александра Сърчаджиева. Тя вече е лице на бТВ в предаването „Животът по действителен случай“.

Don`t copy text!