май 28, 2024

Милица Гладнишка за пръв път показа мъжа до себе си-Снимка

done

Милица Гладнишка за пръв път показа мъжа до себе си-Снимка

Милица Гладнишка и приятелят й вече работят за бебе, а признанието идва от чаровната актриса, която наскоро гледахме и в шоуто за имитации „Като две капки вода“.

Милица има дългогодишна връзка с популярния от дублажите куклен актьор Иван Велчев, но едва сега двамата са се решили на важната стъпка да станат родители.

Двамата са заедно от осем години, като Велчев е с 10 години по-млад от актрисата, която до момента нито веднъж не го е споменавала в интервютата си с идеята, че личното трябва да си остане лично.

Преди време Милица и Иван участват в детския театрален проект „Приказки с оркестър“ в зала „България“. Покрай актьорските превъплъщения любовта ги завладява и стават неразделни.

Двамата си пасват перфектно, защото и той като нея е нестандартен, музикален, може дори да свири на барабани, пише „Галерия“.

„Приятелят ми, е страхотен човек. Весел, жизнерадостен със страхотна фантазия. Много грижовен е. Не само говорим за деца, а и вече действаме по въпроса“, призна наскоро 45-годишната актриса, която от дълго време отлага да стане майка, защото не се чувства готова за отговорността.

Don`t copy text!