юли 13, 2024

Помните ли Маргарита Михнева? Ето къде е и как живее тя днес!

done

Помните ли Маргарита Михнева? Ето къде е и как живее тя днес!

Устатата журналистка Маргарита Михнева живее с 226 лв пенсия, дъщеря й я издържа

Маргарита Михнева отказа предложение на де върне на екран със свое предаване. Неотдавна на популярната журналистка предложили да поднови разследващата си рубрика в ефира на голяма телевизия.

Без дори да се замисли обаче, хапливата в миналото дама отхвърлила офертата. А заплатата си струвала – 3000 лева месечно, но си дала сметка, че вече нямала сили пък и желание да върши това.

„Години наред съм бъхтала честно и почтено, разкрила съм куп далавери и афери. Сдобих се с редица съдебни дела, които печеля, но ми костват страшно усилия, нерви, време, пък и пари. Уви, смисъл няма – мошениците продължават да просперират, хич не им пука, че са разобличени. А мен ме уволняваха 11 пъти от работа – и по времето на Тодор Живков, и при управлението на Бойко Борисов“ – прави си тъжната равносметка тв звездата.

В момента Маргарита Михнева е с пенсия от 226 лева след „щедрото“ увеличение. Признава, че се издържа благодарение на дъщеря си, която от години работи в Швейцария и всеки месец й праща пари. Поканили я да участва и във „ВИП Брадър“, но въпреки атрактивния хонорар отказала.
„Мисля, че не ми е там мястото – винаги съм страняла от жълтите истории. Не мога да продавам себе си за какъвто и да е хонорар“ – споделя 65-годишната дама.

Don`t copy text!